Welkom

“Vergelijk jezelf niet met anderen, verwacht geen goedkeuring of begrip van hen. Maar voel dat het oké is om diep te voelen, dat het oké is om diep te weten. Dat het oké is om te spelen op de rafelrand van het leven. Het leven kan af en toe moeilijk of lastig voor je lijken maar het is nog veel moeilijker om je overweldigende gaven te onderdrukken. Laat het licht op op jouw overweldigende gaven schijnen, laat ze volledig toe. Je bent wie je bent, uniek lief mens!!”

Familie/systeemopstellingen

In een opstelling kunnen diverse vraagstukken opgesteld worden. Vraagstukken die te maken hebben met familieachtergrond, persoonlijk welbevinden, ziektes, opvoeding, welbevinden kinderen, loopbaan/werk, bedrijf/organisatie, woonomgeving/huis

Een systeemopstelling is een prachtige manier om inzicht te krijgen in hoe jij je verhoudt tot jouw vraagstuk. Een systeemopstelling haalt je uit het denken en datgene wat gezien/erkend wil worden in een opstelling kan verrassend voor je zijn en uitermate liefdevol.

Het inzicht wat je krijgt tijdens een opstelling zorgt voor een gevoel van bevrijding. Soms ook verwarring. De verwarring is een eerste opzet naar iets nieuws, het loslaten van oude patronen.

Dit geeft je meer ontspanning in het dagelijks leven en vertrouwen dat je goed bent zoals je bent.

Voedingsadvies met behulp van een systeemopstelling

Laat je verrassen door een systeemopstelling waarin jouw voeding opgesteld wordt. Voeding wat “op jouw lijf geschreven is”. Voeding wat bij jou past zonder dat je het gevoel hebt dat je iets wordt opgelegd. Het unieke van een voedingsopstelling, welke door mij, voor jou, wordt gerepresenteerd is dat het voeding is wat geheel en alleen voor jou bestemd is. Je zult zien dat datgene wat zich laat zien volledig zonder moeten is, zonder oordeel en zonder veroordeling. Datgene wat zich laat zien is puur vanuit Liefde voor jou. Dit geeft zoveel meer vreugde en ruimte in het dagelijkse leven.